Gora joan

JAKIN

ARTIKULUAK

  1. Berriak
    JAKIN |- 1956.urtea, 001. zenbakia
  2. Ataria
    JAKIN |- 1956.urtea, 001. zenbakia
  3. Milla esker!...
    JAKIN |- 1956.urtea, 002. zenbakia
  4. Euskaltzaindiari
    JAKIN |- 1957.urtea, 005. zenbakia
  5. Orixe'ri
    JAKIN |- 1957.urtea, 005. zenbakia
  6. «Euzko Gogoa»ri
    JAKIN |- 1957.urtea, 005. zenbakia
  7. «Egan»
    JAKIN |- 1957.urtea, 005. zenbakia
  8. Bordari'ri erantzuna
    JAKIN |- 1958.urtea, 006. zenbakia
  9. Euskaltzaindiari eskerronez
    JAKIN |- 1958.urtea, 006. zenbakia
  10. «Orbelak»
    JAKIN |- 1959.urtea, 009. zenbakia
  11. «Zeruko Argia»
    JAKIN |- 1959.urtea, 009. zenbakia
  12. Ipui sariketa (Biarritz-en)
    JAKIN |- 1959.urtea, 009. zenbakia
  13. Euskaltzaindiari
    JAKIN |- 1959.urtea, 010. zenbakia
  14. Yakingarri bat
    JAKIN |- 1959.urtea, 010. zenbakia
  15. Euskal sariketa amar urtetik amairu urterako neska-mutil bizkaitarrentzat
    JAKIN |- 1959.urtea, 010. zenbakia
  16. Batasun billa
    JAKIN |- 1960.urtea, 001. zenbakia
  17. Berri ta jakingarri
    JAKIN |- 1960.urtea, 001. zenbakia
  18. Donostitik
    JAKIN |- 1960.urtea, 001. zenbakia
  19. «Arnas»
    JAKIN |- 1960.urtea, 001. zenbakia
  20. «Laiaketan»
    JAKIN |- 1960.urtea, 001. zenbakia
  21. Euskaltzaindiaren laguntzailleak
    JAKIN |- 1960.urtea, 002. zenbakia
  22. Pernando Mendizabal'ek emandako iritziari erantzuna
    JAKIN |- 1960.urtea, 003/004. zenbakia
  23. Nobela-sariketa
    JAKIN |- 1960.urtea, 003/004. zenbakia
  24. Goiz-Argi
    JAKIN |- 1960.urtea, 003/004. zenbakia
  25. Oteiza Montevideo'ra
    JAKIN |- 1960.urtea, 003/004. zenbakia
  26. Erri-eritzia. Pio XII'ak Periodista katolikoeri
    JAKIN |- 1960.urtea, 005/006. zenbakia
  27. B eta V euskal-ortografian
    JAKIN |- 1960.urtea, 005/006. zenbakia
  28. Euskal-aditza
    JAKIN |- 1960.urtea, 005/006. zenbakia
  29. Yakin'en sariketa
    JAKIN |- 1960.urtea, 005/006. zenbakia
  30. Ateak-zabalik
    JAKIN |- 1960.urtea, 011. zenbakia
  31. Domingo Agirre Nobela-saria 1960
    JAKIN |- 1960.urtea, 011. zenbakia
  32. Ustea erdi...?
    JAKIN |- 1960.urtea, 013. zenbakia
  33. Sariketa
    JAKIN |- 1961.urtea, 014. zenbakia
  34. JAKIN-sariketa
    JAKIN |- 1961.urtea, 015. zenbakia
  35. Baiona'ko biltzarraren erabakiak
    JAKIN |- 1965.urtea, 018. zenbakia
  36. Dominique Peillen 1964 urteko Domingo Agirre Novela-sariaren irabazle
    JAKIN |- 1965.urtea, 018. zenbakia
  37. Aita Santuak: «Prensa periódica»-ren XV-gn. Kongreso Internazionalekoeri
    JAKIN |- 1965.urtea, 019. zenbakia
  38. Gorrotoa lege
    JAKIN |- 1966.urtea, 021. zenbakia
  39. Zuzendaritza billa
    JAKIN |- 1966.urtea, 022. zenbakia
  40. Etxaithar'i atsegingarritzat
    JAKIN |- 1966.urtea, 022. zenbakia
  41. «Jakin» 5 aldiz urtean
    JAKIN |- 1966.urtea, 023. zenbakia
  42. Juan Antonio Letamendia saritua
    JAKIN |- 1966.urtea, 023. zenbakia
  43. JAKIN'en urteroko billera
    JAKIN |- 1967.urtea, 025. zenbakia
  44. Andima Ibinagabeitia
    JAKIN |- 1967.urtea, 026. zenbakia
  45. Editoriala
    JAKIN |- 1967.urtea, 027/028. zenbakia
  46. (Sarrera)
    JAKIN |- 1968.urtea, 029. zenbakia
  47. (Sarrera)
    JAKIN |- 1968.urtea, 030. zenbakia
  48. Estremismoen pizkundea (NPD) Alemania-ko politikan
    JAKIN |- 1968.urtea, 030. zenbakia
  49. 98'garren belaunaldiko euskaldunak
    JAKIN |- 1968.urtea, 030. zenbakia
  50. Batasuna bai ala ez?
    JAKIN |- 1968.urtea, 031/032. zenbakia
  51. Euskeraren eta literatura euskeraren batasunari buruzko bibliografia
    JAKIN |- 1968.urtea, 031/032. zenbakia
  52. Lehen Karlistada
    JAKIN |- 1968.urtea, 033. zenbakia
  53. (Sarrera)
    JAKIN |- 1969.urtea, 034. zenbakia
  54. Vietnamdarrak eta beren hizkuntza
    JAKIN |- 1969.urtea, 035. zenbakia
  55. Salbatore Mitxelena Lazkano. Bizitza eta idazlanak
    JAKIN |- 1970.urtea, 002. zenbakia
  56. Argitaratzailearen oharra
    JAKIN |- 1974.urtea, 008. zenbakia
  57. Bibliografia
    JAKIN |- 1974.urtea, 009. zenbakia
  58. Hiztegiak
    JAKIN |- 1974.urtea, 009. zenbakia
  59. Unibertsitateetako Euskal Kultur Mugimenduak, Bizkaian
    JAKIN |- 1977.urtea, 001. zenbakia
  60. JAKIN, hogei urte geroago
    JAKIN |- 1977.urtea, 001. zenbakia
  61. Euskal Herriaren unibertsital egoera
    JAKIN |- 1977.urtea, 001. zenbakia
  62. Euskal Herriaren unibertsital egoera
    JAKIN |- 1977.urtea, 001. zenbakia
  63. Euskal Unibertsitatearen izarra
    JAKIN |- 1977.urtea, 001. zenbakia
  64. Brest-eko Agiria: Europa mendebaldarreko Kolonialismoaren aurkako burrukaren Agiria
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  65. Argel-eko Agiria: Herrien eskubideez deklarapen nagusia (Argel, 1976ko Uztailak 4)
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  66. Nazio ukaturik garrantzizkoenak
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  67. Herrien iraultza
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  68. Bibliografia (Nazio ukatuak)
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  69. Damoklesen ezpata
    JAKIN |- 1977.urtea, 002. zenbakia
  70. Autonomi Estatutua
    JAKIN |- 1977.urtea, 003. zenbakia
  71. Herria ez da negoziatzen
    JAKIN |- 1977.urtea, 003. zenbakia
  72. Bibliografia
    JAKIN |- 1977.urtea, 003. zenbakia
  73. Euskal Kanta, heldutasun bidean
    JAKIN |- 1977.urtea, 004. zenbakia
  74. Bibliografia
    JAKIN |- 1977.urtea, 004. zenbakia
  75. Euskal Kanta Berria
    JAKIN |- 1977.urtea, 004. zenbakia
  76. Kontzientzia ekologikoa
    JAKIN |- 1978.urtea, 005. zenbakia
  77. Bibliografia
    JAKIN |- 1978.urtea, 005. zenbakia
  78. Bibliografia
    JAKIN |- 1978.urtea, 006. zenbakia
  79. Davant, J.L.: «Aberri eta klase burruka euskal Mugimenduan»
    JAKIN |- 1978.urtea, 006. zenbakia
  80. Nafarroa bahitua
    JAKIN |- 1978.urtea, 006. zenbakia
  81. Batasuna batasunean
    JAKIN |- 1978.urtea, 008. zenbakia
  82. Bibliografia
    JAKIN |- 1978.urtea, 008. zenbakia
  83. Filosofo berriak: ilusio gabeko borroka
    JAKIN |- 1978.urtea, 008. zenbakia
  84. Ipar Euskal Herria, berrikuntza bidetan
    JAKIN |- 1979.urtea, 009. zenbakia
  85. Euskara batua, euskalkiak eta tokian tokiko hizkerak
    JAKIN |- 1979.urtea, 010. zenbakia
  86. Rikardo Arregi, 1942-1969
    JAKIN |- 1979.urtea, 010. zenbakia
  87. Bibliografia
    JAKIN |- 1979.urtea, 010. zenbakia
  88. Bibliografia
    JAKIN |- 1979.urtea, 012. zenbakia
  89. Bibliografia
    JAKIN |- 1981.urtea, 017/018. zenbakia
  90. 1970-1976: normalizazio-bidetan
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  91. 1977-1981: kultur aldizkaria
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  92. Bilakaera ideologikoa
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  93. Kulturgintzaren planteamenduak
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  94. JAKINen historiaurrea: abertzaletasuna eta euskara
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  95. Filosofia eta Teologia
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  96. Artea eta literatura
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  97. Zientziak
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  98. Euskararen arazoak
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  99. JAKINen zuzendariak
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  100. 294 idazle
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  101. 2.300 harpidedun
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  102. JAKIN inkesta 1981
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  103. Prentsa-legearekin borrokan
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  104. Pro-manuscriptotik tipografiara
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  105. Kontuak argi eta garbi
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  106. JAKIN azalik azal
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  107. Aurkibideak. Idazleen arabera
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  108. Aurkibideak. Gaien arabera
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  109. 1956: urte mugarri bat
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  110. Eliz ikastetxeetako aldizkariak
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  111. JAKIN zilarrezko ezteietan
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  112. 1956-1961: kultur euskararen bila
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  113. 1964-1969: hiri-kulturaren bila
    JAKIN |- 1981.urtea, 021. zenbakia
  114. Euskara, hizkuntza nazionala: normalizazioaren behar larriaz
    JAKIN |- 1982.urtea, 022. zenbakia
  115. Mitxelena-UZEI arazoa: Bibliografia
    JAKIN |- 1982.urtea, 023. zenbakia
  116. JAKINen zilarrezko ezteiak direla eta
    JAKIN |- 1982.urtea, 025. zenbakia
  117. Okerrak zuzentzen
    JAKIN |- 1982.urtea, 025. zenbakia
  118. Inkesta baten inguruan
    JAKIN |- 1983.urtea, 026/027. zenbakia
  119. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1983.urtea, 028. zenbakia
  120. Liburu-zerrendak osatzen
    JAKIN |- 1983.urtea, 028. zenbakia
  121. EIKE eta Euskal Eskola Publikoa
    JAKIN |- 1983.urtea, 028. zenbakia
  122. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1984.urtea, 031. zenbakia
  123. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1984.urtea, 032. zenbakia
  124. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1984.urtea, 033. zenbakia
  125. «Kontuak argi eta garbi»
    JAKIN |- 1984.urtea, 033. zenbakia
  126. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1985.urtea, 034. zenbakia
  127. Harpidedunei eskaintza: «Euskal Herria» liburua
    JAKIN |- 1985.urtea, 034. zenbakia
  128. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1985.urtea, 035. zenbakia
  129. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1986.urtea, 038. zenbakia
  130. NATO: ezezkoaren ondoren zer?
    JAKIN |- 1986.urtea, 038. zenbakia
  131. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1986.urtea, 039. zenbakia
  132. Nazio Galegoa
    JAKIN |- 1986.urtea, 039. zenbakia
  133. Bibliografia
    JAKIN |- 1986.urtea, 039. zenbakia
  134. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1986.urtea, 040. zenbakia
  135. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1986.urtea, 041. zenbakia
  136. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1987.urtea, 045. zenbakia
  137. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1988.urtea, 047. zenbakia
  138. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1988.urtea, 049. zenbakia
  139. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1989.urtea, 051. zenbakia
  140. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1989.urtea, 053. zenbakia
  141. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1989.urtea, 055. zenbakia
  142. 35 urte bete dira, eta bagoaz aurrera
    JAKIN |- 1989.urtea, 055. zenbakia
  143. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1990.urtea, 056. zenbakia
  144. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1990.urtea, 060. zenbakia
  145. Aurkibideak: 1981-1990. Idazleen arabera
    JAKIN |- 1990.urtea, 061. zenbakia
  146. Aurkibideak: 1981-1990. Gaien arabera
    JAKIN |- 1990.urtea, 061. zenbakia
  147. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1991.urtea, 064. zenbakia
  148. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1991.urtea, 067. zenbakia
  149. Eman ta zabal zazu. Kultur politika berriaren alde
    JAKIN |- 1992.urtea, 068. zenbakia
  150. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1992.urtea, 069. zenbakia
  151. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1992.urtea, 072. zenbakia
  152. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1993.urtea, 076. zenbakia
  153. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1994.urtea, 080. zenbakia
  154. Bizi-itxaropena
    JAKIN |- 1994.urtea, 083. zenbakia
  155. Rikardo Arregi eta Jakin: 25 urte
    JAKIN |- 1994.urtea, 083. zenbakia
  156. Kultura sailburuordeari erantzunez. «Bizi-itxaropena» dela eta
    JAKIN |- 1994.urtea, 084. zenbakia
  157. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1995.urtea, 087. zenbakia
  158. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1995.urtea, 089. zenbakia
  159. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1995.urtea, 091. zenbakia
  160. Literatur argitaratzaileei galdeketa: Alberdania, Elkar, Erein, Ibaizabal, Pamiela, Susa, Txalaparta
    JAKIN |- 1996.urtea, 092. zenbakia
  161. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1996.urtea, 092. zenbakia
  162. Joseba Jaka gogoan. Euskal kulturgintzaz zenbait gogoeta
    JAKIN |- 1996.urtea, 093/094. zenbakia
  163. Testuliburuak eta Euskal Herria
    JAKIN |- 1996.urtea, 093/094. zenbakia
  164. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1996.urtea, 093/094. zenbakia
  165. Murrizketa euskal prentsarako dirulaguntzetan
    JAKIN |- 1997.urtea, 098. zenbakia
  166. Telebista-ekoiztetxeei galdeketa: 3Koma93, Baleuko, Igeldo, Ikuskin, Orio
    JAKIN |- 1997.urtea, 099. zenbakia
  167. Euskal Unibertsitatea eginkizun
    JAKIN |- 1997.urtea, 100. zenbakia
  168. Ehungarrenean
    JAKIN |- 1997.urtea, 100. zenbakia
  169. Karlos Santamaria Ansa
    JAKIN |- 1998.urtea, 104. zenbakia
  170. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1998.urtea, 104. zenbakia
  171. Jaso ditugu
    JAKIN |- 1998.urtea, 108. zenbakia
  172. Bai Euskarari! Kontseiluari bai!
    JAKIN |- 1999.urtea, 112. zenbakia
  173. Okerrak zuzenduz
    JAKIN |- 1999.urtea, 115. zenbakia
  174. Aurkibideak 1956-1999. Idazleen arabera
    JAKIN |- 2000.urtea, 116/117. zenbakia
  175. Aurkiibideak 1956-1999. Gaien arabera
    JAKIN |- 2000.urtea, 116/117. zenbakia
  176. Jakin Sorta-ren aurkibideak (1969-1976)
    JAKIN |- 2000.urtea, 116/117. zenbakia
  177. Erasoak eraso
    JAKIN |- 2003.urtea, 135. zenbakia
  178. Euskalduntze-alfabetatzearen datuak (1985-2003)
    JAKIN |- 2003.urtea, 137. zenbakia
  179. Euskarazko hedabideek erakundeen konpromisoa behar dute
    JAKIN |- 2011.urtea, 187. zenbakia
  180. Iritsi izana irismenaren izenean zigortzen denean
    JAKIN |- 2017.urtea, 217. zenbakia